Ние, в Суши Стар, много обичаме суши. Много обичаме да си говорим за него, да го хапваме и да го приготвяме. Приготвяме го с най-добритематериали, използваме най-добрите техники, боравим с най-добрия инвентар. Охлаждаме ориза в Хангири от японски кедър, което позволява той да добие онази структура, която да запази зрънцето цяло, с перфектната доза влага, нито повече, нито по-малко. Подбираме само най-свежите зеленчуци, а рибата ни е винаги толкова прясна, че често мърда върху оризовото канапе. Е, може би не чак толкова, но е близо. :) При всичко това, не можем да намерим отговор на няколко въпроса. А именно, защо сушито се продава толкова скъпо? Защо на него се гледа като на нещо ексклузивно и не дотам достъпно? Защо, защо, защо? Добре, преди около десетина години, когато нямаше кой знае какъв внос на материали за приготвянето му, може би имаше логика ценитему да са високи. Но сега, когато можеш да намериш почти всичко в кварталния магазин, логиката се чупи. Та нали в крайна сметка то е основно ориз, зеленчуци, няколоко грама свежа риба или пък рак или пък някоя друга животинка :). При приготвянето му няма кой знае какъв термичен процес, който да води до голям разход на електроенергияПроизводителността на труда при него е относително висока, имайки предвид, че е стандартен продукт.Не можахме да намерим отговор на тези въпроси и решихме, че след като е такаa...ще се опитаме да ви го предложим така:
Свежо суши, на свежа цена, доставено до офиса и дома! За да може да му се наслаждавате, както и ние,  всеки ден, даже по няколко пъти на ден :)
Доставка на храна в София.Поръчай вкусни суши и му се наслади!